Coś spieprzyli przy tych hamulcach... A samochód pali wiecej, bo tylne koła stawiają większy opór.
Obszycie kierownicy skórą
Zwiń
X
-
Ten temat byl poruszony wiele razy,poszukaj na forum.
pozdrawiam-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
no tak ale oni obijaja skora kanape prezydenta. hihi nie moga byc tani.http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
Gandalf1
do Henio
piszesz że w Lublinie taniej, jako że jestem z Lublina - podziel się może większą ilością informacji, gdzie robią (namiary) oraz jak robią (dobrze czy tylko średnio), czy korzystałeś z takich usług?
Komentarz
-
do Henio
piszesz że w Lublinie taniej, jako że jestem z Lublina - podziel się może większą ilością informacji, gdzie robią (namiary) oraz jak robią (dobrze czy tylko średnio), czy korzystałeś z takich usług?
Komentarz
-
-
arteles
Komentarz
-
arteles
Ok podaj namiary na gościa: nospam[email protected] , chociaż chciałbym przejechać się do zakładu i na poczekaniu załatwić sprawę tzn. demontaż, obszycie i montaż. Nie bardzo mogę sobie pozwolić zeby auto stało bez kierownicy. Podaj zdjęcie jak to wyglada.
Artur
[ Dodano: Sob 11 Mar, 06 10:49 ]
U jednego gościa z allegro znalazłem propozycję: obszycie za 170 zł plus koszty przesyłki. Do tego za kaucją daje kierownicę na wymianę na czas obszycia. No ale sprawę podraża nietypowy klucz do demontazu i 2-krotne koszty przesyłki. Jeśli macie namiary na zakład który zrobi obszycie na poczekaniu w Lublinie lub Rzeszowie to proszę jeszcze raz o namiary. Pozdrawiam
Artur
Komentarz
-
arteles
Dzięki za info. Kamienna Gora jest w okolicach Wałbrzycha a to jest za daleko. Może jednak ktoś zna zakład tapicerskiw lubelskielub podkarpackim, który w podobnych pieniądzach obszyje kierownicę? Co z tym zakładem w Lublinie, nikt nie wie gdzie jest?
Pozdrawiam
Artur
Komentarz
-
Henio np wrzuć tu: http://www.imageschack.us/
A później standardowa procedura.
Bądz podeślij mi na maila.
PzdrŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
arteles
kliknij u góry lub u dółu przycisk "odpowiedz" a nastepnie w pozycji przegladaj wskaż plik do wklejenia.
Pozdrawiam
Artur
Komentarz
-
mam podobnie przy czym z wstawką z pikowaniej skóry - jeśli sie moge pochwalić :diabelski_usmiech
Gość szyje kierownice nie wyciągając jej. Robota trwa 4 godziny ale warto koszt 180zł gość jest z okolic katowic
Istnieje możliwość wysłania kierownicy do obszycia
OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
henio, ja wyjałes poduche zeby nie wystrzeliła?? czy po jej odpieciu nie trzeba VAG`a podpinac do jakis korekcji ??
Komentarz
-
Komentarz